Bingo.com

Är du van att spela på Unibet Bingo kommer du att känna dig som hemma hos Bingo.com. Bingo.com tillhör samma nätverk och har ett trevligt utseende som kommer tilltala de allra flesta.

Något som är unikt för Bingo.com är att du som ny medlem får tillgång till nybörjarrummet i 7 dagar. Här kan du prova på att spela helt gratis utan något krav på insättning. Rummet heter ”Beginners Luck” och här är potten 100 kronor och det är 75 bollars-bingo som spelas. Perfekt för dig som vill ha lite spänning utan riskera något!

Bonusar hos Bingo.com

Förutom att du får tillgång till rummet ”Beginners Luck” i 7 dagar när du blir gratis medlem – där du kan vinna riktiga pengar så erbjuder Bingo.com flera härliga bonusar. De dubblar din första insättning upp till 1000kr! Sätter du in 1000kr får du hela 1000kr i bonus! Den minsta insättningen är 100kr.
Besöker du Bingo.com’s Casino kan du nyttja dina 100 freespins i spelautomaten Spinata Grande! De första 20 freespinsen får du efter gratis registrering och om du gör en insättning får du ytterligare 80 freespins senast 18.00 nästkommande arbetsdag. Freespins räknas som bonuspengar och har ett omsättningskrav på 20 gånger innan uttag.

Omsättningskrav på bingobonusen är 30 gånger innan du kan ta ut den i kontanter och du har 30 dagar på dig att omsätta bonusen.

Bingo.com’s lojalitetsprogram

Ju mer du spelar desto större chans att vinna extrapriser på lojalitetshjulet! Hur funkar det då? När du spelar Bingo och minispel så stiger lojalitetsmätaren – när den är fylld når du till nästa nivå och du får spela på lojalitetshjulet. Du kan vinna freespins på minispel, värdekuponger och kontantvinster. Vid speciella kampanjer kan det även finnas resor och elektronikprylar att vinna på lojalitetshjulet!

Spela i mobilen

Bingo.com är helt anpassad för din mobil! Besök bara bingo.com som vanligt och du kommer till en mobilanpassad webb. Du spelar precis som vanligt men med fördelen att du kan spela precis när som helst oavsett vart du är någonstans!