Tombola Bingo

Uppdaterad: 2021-04-07
Ursprungligen publicerat: 2021-04-07

Äntligen! Så var det äntligen dags för en ny svensk bingosajt. Vi har blivit vana vid att antalet nätbingosajter stadigt minskar, men nu får vi äntligen ett nytt tillskott på den svenska bingomarknaden; Tombola!

Bonusar hos Tombola

När du gör en första insättning på 100 kronor hos Tombola så får du totalt 200 kronor att spela för, alltså en bonus på 100%. De 100 kronor du får i bonus kan du inte ta ut direkt utan de är till för att spela med. Eventuell vinst som du får med dessa bonuspengar blir dock i riktiga pengar som du antingen kan spela mer med eller plocka ut.

Unika spel

Hos Tombola kan du spela bingo75 med brickor från 2.50 kr upp till 30 kr. Du kan även spela slotsspel från 1 kr per spel upp till 20 kr. Spelen hos Tombola är egenutvecklade så här får du en unik bingoupplevelse, något vi ibland har saknat när många bingosajter kör samma system fast i en annan kostym. Du kan köpa maximalt 12 brickor (fyra remsor) till ett spel och du kan bara köpa brickor till nästa spel.

Mobilanpassad upplevelse

Tombola har en mobil/läsplatta/ipad-anpassad app som du kan ladda hem efter att du har _skapat ett konto_. Den finns både för iOS (iPhone & iPad) samt för Android-telefoner och surfplattor. Android-appen får du installera manuellt och inte från Google Play, instruktioner finns hos tombola. Du kan såklart också spela från din mobila enhet direkt på tombola.se, då sajten är mobilanpassad.
tombola-bingo-screenshot

Kampanjer & jackpottar

Tombola är aktiva med roliga kampanjer och man har idag en mängd olika roliga aktiva kampanjer. Många kampanjer körs en viss dag och tid per vecka under en månads tid, andra kampanjer är under mer begränsat antal dagar eller vid enstaka tillfällen eller högtider.
Det finns alltid en progressiv jackpott (alltså en jackpott som byggs på hela tiden) som går ut till en spelare som fyller en bricka innan 50 eller färre nummer. Du kan alltid se vad jackpotten är på deras hemsida (uppe i högre hörnet). Just när vi skriver denna informationen så är den progressiva jackpotten uppe i 75 000 kronor.

Gemenskap

Det finns flera chattvärdar hos tombola vilka sprider en skön stämning och ser till att alla är trevliga mot varandra. Man har skapat en härlig gemenskap och man kan träffa på många nya trevliga bekantskaper i chatten under bingospelen.

Support

De har generösa supporttider med öppettider mellan 08.00 – 00.00 måndag till fredag. På lördag och söndagar har man öppet mellan 12.00 till 00.00. Du kan kontakta kundtjänst via telefon, livechatt eller e-post.