Gratis bonus – Välkomstbonusar

Det finns olika typer av bingobonusar. En av de populäraste är kanske de så kallade gratisbonusarna. Det är den form av bonus du får när du blir gratis medlem på en bingosajt och som inte kräver någon insättning ens av dig.

Välkomstbonusar är ett bra sätt att prova bingorummen utan att själv förlora några pengar, kanske vill du prova hur du gillar bingoklienten innan du gör din första insättning?

Väljer du sedan att göra en insättning så kombineras ofta den gratis bingobonusen med en så kallad insättningsbonus [länk], en bonus som matchar din insättning på något sätt, det är vanligt att du får lika mycket du sätter in i insättningsbonus eller i vissa fall det dubbla. Villkoren skiljer sig åt så var noga med att jämföra och läsa det finstilta.

Här listar vi de bingorum som erbjuder gratisbonusar. Bonusarna är bara för de spelare som inte tidigare har haft ett konto. Omsättningskrav gäller nästan alltid på dessa bonusar, det innebär att eventuell vinst som du gör med bonuspengarna måste omsättas ett antal gånger innan du kan ta ut dem som rena pengar, omsättningskravet skiljer sig åt mellan de olika bingosajterna men vanligtvis är det mellan 5 till 30 gånger. Vinner du 100kr med bonuspengar så måste du alltså omsätta 500kr (5ggr) upp till 3000kr (30ggr) innan du kan ta ut pengarna.