BellaBingo

Uppdaterad: 2021-04-09
Ursprungligen publicerat: 2017-03-24

BellaBingo sticker ut mot många andra bingosajter med att bibehålla ett tydligt bingofokus med många spelare i de populäraste bingorummen! Förutom många spelare på en trevlig sajt har de även en generös bonus; både välkomstbonus och insättningsbonus.

Bonusar hos BellaBingo

BellaBingo är en av få bingosajter som fortfarande erbjuder en gratis bonus när du blir medlem; här får du hela 100kr att spela för när du skapar ett konto (gratis!). Med 100 kronor kan du spela ganska mycket bingo och du kan på så sätt prova på BellaBingo på ett helt riskfritt sätt! Väljer du sedan att sätta in egna pengar så får du 100% bonus på upp till 2000kr; sätter du alltså in till exempel 300kr så får du hela 600kr att spela för!

BellaBingo i mobilen

BellaBingo har en väl mobilanpassad webb och det går utmärkt att spela bingo både i mobilen och på din surfplatta, vi gillar!

Mer än bara Bingo hos BellaBingo

Som de flesta andra bingosajter erbjuder även BellaBingo en Kasino-del där det finns Slots, Kortspel, Skraplotter med mera. Men fokus hos BellaBingo är faktiskt Bingo, vilket man tydligt kan se då de populäraste bingorummen faktiskt brukar innehålla ganska många spelare. Ju fler spelare – desto högre jackpottar och desto mer spännande!