Spela bingo gratis

100gratisI den hårda konkurrensen för att få spelarna till just sin bingosajt har allt fler öppnat upp för helt gratis bingospelande! Det är ofta några spelomgångar per dygn i speciella bingorum som är gratis att spela. Vinsterna på gratisspelen varierar men brukar röra sig från några tior upp till några hundralappar. Har du möjlighet kan du försöka utnyttja så många gratisspel som möjligt genom att hålla koll på de tider som spelen brukar ske och ha ett konto hos varje bingosajt.

Här följer en lista på de bingorum som vi i dagsläget vet erbjuder helt gratis bingospel med riktiga vinster varje dag! Det vi menar med gratis bingospel är i detta fall inte spel med eventuella bonusar man får när man blir gratis medlem.

Bingon

Bingon.com har två gratisrum där du kan spela gratis bingo utan att behöva sätta in pengar. Varje dag delas hela 2000kr ut i GRATISBINGO-spelen!
För att spela gratis bingo hos Bingon registrerar du dig här, klickar på ”Våra spel”-fliken i menyn och väljer GRATISBINGO för att spela.
När? Gratisbingo spelas dagligen mellan 10.00 och 02.00.
Villkor? Har du inte gjort en insättning inom 7 dagar efter du registrerat dig bör du göra en insättning för att kunna fortsätta spela gratisbingon.
Registrera dig hos Bingon.com här!

Betsson Bingo

Betsson Bingo har gratisbingo 2 gånger om dagen! En gång klockan 18.00 och den andra 22.00. I potten finns det 450 kronor per spel och du får hela 12 brickor gratis!
Sätt klockan och registrera dig hos Betsson Bingo här!

MinBingo

MinBingo har gratis bingospel dynget runt. 4 rundor i timmen är gratispel och du kan spela på 6 brickor per runda. Varje månad finns över 130 000 kronor i det gratis bingorummet!
Villkor? Du har tillgång till gratisbingo 7 dagar efter en insättning har gjorts eller 7 dagar efter din första registrering.
När? Mellan 9 och midnatt spelas 4 rundor gratisbingo per timme med följande vinster; 1 rad = 10kr, 2 rader = 10kr, full bricka = 50kr. Mellan midnatt och 9 på morgonen spelas det också 4 gånger per timme men nu är vinsten 10kr för full bricka.
Registrera dig hos MinBingo här och börja spela gratis bingo!