888 Bingo

Uppdaterad: 2021-04-09
Ursprungligen publicerat: 2010-09-15

888 Bingo sticker ut från den största mängden då de inte är en del av ett större bingonät. Här finner du en fräsch och unik design som i alla fall tilltalar oss.

På din första insättning får du 100% i bonus, upp till 2000 kronor. Du finner ett stort antal jackpottar på 888 Bingo; kolla jackpott-schemat för att hitta de jackpottar som tilltalar dig. Måndag till Torsdag är det dagligen 5000kr-jackpottar med en garanterat 5000kr-vinst!

Bingospel hos 888 Bingo

75BallBingo

75 Bollar Bingo

Den vanligaste bingotypen i Nordamerika och är en variant av 90-bollars-bingon. Första personen som fyller ett fördefinerat mönster vinner.

90BallBingo

90 Bollar Bingo

Den mest kända och vanligaste bingoformen. Första vinst går till den som får en rad, andra pris till den som fyller 2 rader och fullt hus-vinnaren som fyller hela sin bricka.

Hi5Bingo

High 5 Bingo

Här finns det 5 sätt att vinna. Du kan få bingo horisontellt, vertikalt eller på diagonalt. Ju fler linjer du får – desto högre och bättre priser!

Jackpottar hos 888 Bingo

gbjDRF

75-bollars progressiva jackpott

Så vinner du: Få bingo på ”Diamonds are forever”-mönstret på 34 bollar eller mindre! Jackpotten är progressiv och startar alltid på €500. Du spelar om jackpotten i ”Roller Coaster”-rummet på utvalda tider under veckan.

gbjHP

90-bollars progressiva jackpott

Så vinner du: Få fullt hus på 40 eller färre bollar.
Denna jackpott körs dygnet runt i alla 90-bollars-rum och jackpotten startar alltid om på €100.

gbjSJP

High-5 progressiv jackpott

Så vinner du: Få fullt hus (5 linjer) på 50 bollar eller färre. Denna jackpott kan du spela om i High-5-rummet dygnet runt. Jackpotten startar allt om på €150.

Bonusar hos 888 Bingo

Om du aldrig har spelat på 888bingo och väljer att registrera dig här så får du som ny medlem en hundraprocentig insättningsbonus om du gör en första insättning på mellan femtio kronor och tvåtusen kronor. Detta innebär att om du till exempel börjar med att sätta in trehundra kronor så får du trehundra kronor till att spela för. För senare insättningar som gäller samma summor så får du en bonus på 10 procent. Förutom detta så får du även lojalitetspoäng hos 888bingo.

Lojala spelare får förmåner

Lojalitetspoäng kan du få för en rad olika saker och de går att lösa in mot pengar som du senare kan använda för att spela med.

Vill du prova på bingo på 888 Bingo gratis, var tjugonde minut kan du spela frispel som är helt gratis – men med riktiga vinster!