Bingo.com

Uppdaterad: 2020-04-17
Ursprungligen publicerat: 2016-03-13

Bingo.com tillhör Kindred-familjen och är numer något så ovanligt som ett unikt och riktigt bra bingorum! Då de flesta andra bingorummen försvinner så håller sig Bingo.com fräsch och förbättrar sig ständigt. Det finns till och med en riktigt bra app för dig som använder en iPhone eller iPad. Du har möjlighet att välja mellan flera olika riktigt bra bonus-erbjudande när du som ny kund blir medlem!

Något som är unikt för Bingo.com är att du som ny medlem får tillgång till nybörjarrummet i 14 dagar. Här kan du prova på att spela helt gratis utan något krav på insättning. Rummet heter ”Beginners Luck” och här är potten 100 kronor och det är 75 bollars-bingo som spelas. Perfekt för dig som vill ha lite spänning utan riskera något!

Bonusar hos Bingo.com

Bingo.com har ett flertal olika bonusar att välja mellan från och med den 1:a januari 2019. Här radar vi upp de olika bonusarna du som ny spelare kan välja mellan!

 • Sätt in 100kr, spela för 600kr! – Bonusen kommer in på ditt konto direkt. Bonuspengarna kan generera vinster och behöver omsättas 45 gånger innan de kan tas ut.
 • 500kr välkomstbonus – INGA omsättningskrav! – Sätt in minst 100kr och du får 100% bonus upp till 500kr. Alltså du kan sätta in 500kr och få 500kr i välkomstbonus – bonuspengar utan omsättningskrav!
 • 100% upp till 2000kr bonus! – Sätt in minst 100kr och du får 100% bonus upp till 2000kr. Alltså du kan sätta in 2000kr och få 2000kr i välkomstbonus – bonuspengar har omsättningskrav på 35 gånger.
 • 200 cashspins utan omsättningskrav – 500kr minsta insättning! – Sätt in minst 500kr och få 200 cashspins på ”Book of Dead”.
 • Gemensamt för alla bonusalternativ ovan så får du 14 dagars gratis bingo i bingorummet Beginner’s Luck där du kan spela bingo gratis men med riktiga kontantvinster!

  Bingo.com’s lojalitetsprogram

  Ju mer du spelar desto större chans att vinna extrapriser på lojalitetshjulet! Hur funkar det då? När du spelar Bingo och minispel så stiger lojalitetsmätaren – när den är fylld når du till nästa nivå och du får spela på lojalitetshjulet. Du kan vinna freespins på minispel, värdekuponger och kontantvinster. Vid speciella kampanjer kan det även finnas resor och elektronikprylar att vinna på lojalitetshjulet!

  Gemenskap hos Bingo.com

  Här finns också ett community vilket är väldigt bra för dig som vill kunna kombinera ditt spelande med sociala kontakter. På detta community hittar du sådant som bloggar, fotoalbum eller recept. Som medlem kan du skapa dig en egen profil här och ta kontakt med andra medlemmar eller lägga till andra som vänner.

  Inte bara svenskar

  Bingo.com är en stor spelsida som inte bara vänder sig till svenskar utan det är en av de stora sidorna för online bingospel i Europa. Här finns också en support med bra tillgänglighet ifall att du skulle behöva hjälp med något.

  Guide för nybörjare

  Om du är nybörjare så hittar du dessutom en bingoskola med pedagogiska instruktioner som kan hjälpa dig att komma igång med spelandet.

  Spela i mobilen

  Bingo.com är helt anpassad för din mobil! Besök bara bingo.com som vanligt och du kommer till en mobilanpassad webb. Du spelar precis som vanligt men med fördelen att du kan spela precis när som helst oavsett vart du är någonstans!