Expekt Bingo

Hos Expekt Bingo kan du spela bingo mot andra svenskar eller skandinaver. Det finns chattrum, chattspel, dagliga jackpottspel och spännande sidospel.

Expekt Bingo har trevliga chattvärdar som ibland har chattspel under spelets gång, ett trevligt inslag som ökar stämningen. Chattvärdarna är aktiva 10.00 – 14.00 och 18.00 – 22.00.

Expekt är ett spelföretag som har funnits på nätet sedan 1999. Det är också en av Europas stora spelsajter. Valutan på den här sidan förekommer ibland i kronor, ibland i dollar och ibland i euro. Här finns det också chattrum på flera olika språk. Om det är bingo som du ska spela så tänk på att du kommer att se ditt saldo i euro när du är inloggad på den här sidan.

Några bingospel som Expekt Bingo erbjuder är:

  • Måndagsjackpott – Jackpottkvällar mellan 18.00 och 23.00.
  • Fritt Fram Tisdag – 17.00 – 18.00 på tisdagar kan du spela helt gratis i bingorummet FreeBeee Tuesday, €100 delas ut varje vecka.
  • Magiska Onsda’n – 90-bollarsbingo där du kan vinna även om du är en vinnare, 2 tröstpriser delas ut mellan 18.00 och 24.00.
  • Happy Hour – Varje torsdag 17.00 och 19.00 får du två gratis-brickor när du köper minst fyra bingobrickor i rummet Scandinavian 75-ball.
  • Fredags-Fräs – Tröstpriser delas ut i bingorummet Scandinavian 75-ball.
  • Lördagsladdningen – Alla vinstpotter startar med €2 i varje spel mellan 19.00 och 21.00.
  • Härliga Sönda’n – 2 gratis bingospel varje timmen mellan 14.00 och 18.00 (i 75-bollars bingorummen)

Välkomstbonus hos Expekt bingo

Om du vill spela bingo här så kan du registrera dig och få en välkomstbonus på hundra procent. När du gör din första insättning kan du alltså få upp till hundrafemtio euro i bonus.

Testa att spela bingo gratis

På Expekt bingo har du också möjligheten att testa hur ett bingospel fungerar. Du kan då inte vinna några pengar men om du aldrig har spelat ett bingospel förut och inte vet hur det går till så kan det vara väldigt praktiskt att först testa ett spel innan du börjar betala för det. Att läsa instruktioner kan också så klart ge dig en uppfattning om hur det är men kanske inte på samma sätt. Det finns även många andra olika sorters spel på den här sidan om du även vill spela annat än bingo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *