AmorBingo

Uppdaterad: 2021-04-09
Ursprungligen publicerat: 2010-06-06

AmorBingo är en del av nätverket med bingosajter som ägs av Functional Games, där bl.a. även Utopia Bingo, Rosa Bingo och GuldBingo ingår.

Spela hos AmorBingo

När det gäller bingo hittar man hos AmorBingo i princip alla varianter man kan tänka sig. I skrivande stund finns det inte mindre än 8 olika 75-bollarsbingo, och 4 olika sorters 90-bollars. Man kan alltså vara ganska säker på att kunna hitta något som passar ens egna tycke och smak. Det är dock inte alla som har aktiva spelare vid alla tillfällen – man kan räkna med att ungefär hälften av dem spelas aktivt.

Eftersom AmorBingo, som tidigare nämnts, är en del av ett nätverk spelas samma spel även på många andra sajter. Fördelen med att dela spel med andra sajter är att det då totalt sett blir fler aktiva spelare, och därmed roligare att spela. Även chatten blir mer händelserik tack vare att samma chattrum delas över nätverket, och man hittar ofta både chattvärdar och roliga spel i chatten.
Förutom bingo finns det en mängd andra spel att roa sig med, allt från slots till skraplotter och kortspel. Bland slotsen hittar man alla favoriter man känner igen, som exempelvis Starburst, Gonzo’s Quest och Piggy Riches.

Upplevelsen

AmorBingo har en välbyggd och relativt modern sajt, och det är lätt att hitta det man söker. En stor fördel är att man förutom spel på datorn även erbjuder möjlighet att spela med sin mobil eller surfplatta.
Tyvärr upplever vi att hjälpsektionen och informationen på sajten i allmänhet är ganska bristfällig, ett problem som återfinns även på de andra sajterna i detta bingonätverket. Har man något problem hänvisas man i de flesta fall till att mejla kundtjänst då det inte finns någon informationsdatabas att läsa i.

Bonusar

Nya spelare på AmorBingo får 100 kr att spela bingo för direkt efter registrering. Detta gör att sajten är ett riktigt bra val för den som är ny bingospelare och vill prova på att spela utan att behöva riskera sina egna pengar. Väljer man sedan att göra en insättning får man ytterligare 100% bonus på denna.