Slingo

Bingo som slotsspel? Ja, det är vad ”Slingo” är. Det är en fartfylld bingovariant som har roliga element från slots-spelen och passar både bingofansen så som slotsfansen. Istället för en massa svårtydda figurer så är det här siffror som snurrar fram på slotsen. Med sifforna fyller du ”bingo-brickan”, ja ”slingo-brickan” då. Det finns en hel uppsjö med Slingo-spel, så du kan hitta din favorit. En del är mer traditionella medan andra har mer slots-element med olika wildcards och specialbrickor som kan dyka upp istället för siffrorna.

Hur spelar man Slingo?

Precis som med Bingo gäller det att få en eller flera rader; antingen vågräta, lodräta eller diagonala. För att ta hem högsta prissumman gäller det såklart att fylla hela brickan.

Specialgrejer i Slingo

Joker är vanligt förekommande i Slingo. Du får då välja att kryssa en valfri siffra i den rad där jokern dök upp. Här gäller det att vara taktisk. Är det mittenraden är det ofta fördelaktigt att kryssa den absoluta mitten då den har möjlighet att även ge rader på diagonalen så som lodrätt och vägrätt.

Superjoker är precis som ”vanlig” joker med skillnaden att du kan välja att kryssa valfritt nummer på hela brickan, alltså inte bara i den rad jokern dök upp.

Med 3 eller fler jokrar får du extra kontantvinst.

Freespins eller ”gratissnurr” kan du få under spelets gång, alltså en ytterligare gratis dragning av nummer.

Dyker mynt upp bland numren är detta oftast en extra kontantvinst.

Har du otur dyker djävulen upp och blockerar nummer.